2018-2019 EN İYİ TEZ ÖDÜLLERİ TÖRENİ YAPILDI

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından 2018-2019 yılı “En Başarılı Lisansüstü Tez Ödül” töreni düzenlendi.

Üniversitemiz Mavi Salonda düzenlenen ödül törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürümüz Doç. Dr. Kürşat Alyamaç ile öğretim üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürümüz Doç. Dr. Kürşat Alyamaç, “büyük emeklerle ortaya çıkan lisansüstü tezlerin tamamlanmasında emeği geçen hocalarımızı ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise lisansüstü tezlerin çok büyük gayret isteyen ve akademik hayatı şekillendiren bir yol haritası olduğunu belirterek, Fen Bilimleri Enstitüsünün misyon olarak üniversitelerde önemli bir yerde olduğunu söyledi.

En başarılı ödülünü alan akademik personeli ve öğrencilerini kutlayan Rektör Prof. Dr. Göktaş, Üniversite olarak bu tür başarıları ödüllendirmeye devam edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından en başarılı lisansüstü tez ödülünü alan akademik personele ve öğrencilerine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Kürşat Alyamaç tarafından teşekkür belgeleri verildi.

ÖDÜL ALAN AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ

2018 YILI EN BAŞARILI DOKTORA TEZİ BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ

Öğrenci Yaman AKBULUT – Danışmanı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdulkadir ŞENGÜR

2018 YILI EN BAŞARILI DOKTORA TEZİ İKİNCİLİK ÖDÜLÜ