FBE610 Dersi

1. FBE610 Bilimsel Araştırma Yöntemleri dersinin içeriğine nasıl ulaşabilirim?

Fen Bilimleri Enstitüsünün web sayfasında Anabilim Dalları menüsünden ders içeriğine ulaşabilrisiniz.

2. FBE610 dersinin tüm Yüksek Lisans öğrencileri için almış ve başarmış olmak zorunluluğu var mıdır?

2017-2018 bahar dönemi ve sonrasında kayıt yaptıran tüm Yüksek Lisans öğrencilerinin mezun olmak için FBE610 dersini almalı ve başarmalıdır.

3. FBE610 dersi her dönem açılan bir ders midir?

FBE610 dersi hem bahar döneminde hem de güz döneminde açılan bir derstir.

4. FBE610 dersinin tüm Doktora öğrencileri için almış ve başarmış olmak zorunluluğu var mıdır?

Bir öğrenci FBE610 dersini Yüksek Lisans yaparken almış ve başarmışsa bu dersi Doktora da tekrar almak zorunda değildir. Ancak Yüksek Lisansta alınıp başarılmamışsa, 2017-2018 bahar dönemi ve sonrasında kayıt yaptıran tüm Doktora öğrencileri için alınıp başarılma zorunluluğu vardır.