FBE610 Dersi FİNAL ve BÜTÜNLEME Sınavı Duyurusu

FBE610 Bilimsel Araştırma Yöntemleri dersi

Final ve Bütünleme Sınavları aşağıdaki takvime ve kurallara göre yapılacaktır.

Tüm Öğrencilerimize Sınavlarında Başarılar Dileriz.

SINAV KURALLARI

1. Final ve Bütünleme sınavları “https://ue.firat.edu.tr/” internet adresinde CAS oturumunda, her öğrencinin kayıtlı olduğu uzaktan öğretim dersinin içinde tanımlanan sınavlara katılımıyla yapılacaktır (Dönem içi Kısa Sınavların yapıldığı ortamda).
  2. Sınavlar aşağıdaki takvimde belirtilen gün ve saatte tek oturumda ve belirtilen sürede gerçekleştirilecektir.
  3. Sınavlarda, her öğrenciye çoktan seçmeli toplam 40 (kırk) soru yöneltilecektir.
  4. Sınavların süresi 60 dakikadır.
  5. Pas geçilen sorulara geri dönüş yapılamayacaktır.
  6. Sınavın tamamlanmasını takiben puanlandırma belirtilmeyecektir. Kesin notlar daha sonra OBS üzerinde ilan edilecektir.
  7. Sınav esnasında internet bağlantısı kesilenler sınav süresi içinde yeniden bağlanarak kaldıkları yerden devam edebilecektir. Ek süre verilmeyecektir.
  8. Olağanüstü şartlar dışında, her öğrenci internet bağlantısı ve elektrik kesintisi gibi olumsuzluklara karşı kendi tedbirlerini almak zorundadır. Bu tür şartlarda resmi belgeye dayanmayan itirazlar dikkate alınmaz.

SINAV TAKVİMİ

Final Sınavı:             15 Haziran 2020, Pazartesi;   Saat: 16:00

Bütünleme Sınavı:  26 Haziran 2020, Cuma;         Saat: 16:00

SINAV SONUÇLARININ İLANI

Sınav notları sınavdan sonraki 3 (üç) iş günü içinde OBS üzerinden ilan edilecektir.

SINAV SONUCUNA İTİRAZLAR

Sınav sonucuna itirazlar notların OBS üzerinde ilanını takip eden 3 (üç) iş günü içinde “fenbilim@firat.edu.tr” adresine “FBE610 Not İtirazı” konusuyla resmi formatlı dilekçe olarak e-posta yoluyla kabul edilecektir. Farklı şekilde yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Sınavlara dijital imkansızlıklar nedeniyle katılamayacak durumda olan öğrencilerimizin bulundukları il/ilçe merkezlerinde Üniversiteler veya Milli Eğitim Kurumlarına öğrenci kimlikleri ile başvurmaları gerekmektedir. Elazığ’da ikamet edenler Üniversitemiz imkanlarından yararlanabilirler. Bu amaçla; danışmanlarına, anabilim dalı başkanlıklarına veya Enstitümüze önceden bilgi verilerek destek istenmesi gerekmektedir.