Komisyonlar

YÖK GELECEK PROJELERİ KOMİSYONU

Enstitü Yönetim temsilcisi: Doç. Dr. Emrah YILMAZ

Üye 1:  Arş. Gör. Dr. Mehmet KÖKÜM (Jeoloji Mühendisliği Bölümü)

Üye 2: Kardelen YAVUZ (Fen Bilimleri Enstitüsü idari personeli)

Üye 3: Oğuzhan ORHAN (100/2000 doktora bursiyeri)

YÖK 100/2000 doktora burs programından burs alan öğrencilerin problemlerini çözmek, anabilim dalları ile ilgili öğrenciler arasında yaşanan koordinasyon sıkıntılarını ortadan kaldırmak bu komisyonun görevleri arasındadır. UNİP programı kapsamında üniversitemizde görev yapan akademik personelin koordinasyonunu sağlamak bu komisyonun başka bir görevidir.

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KOMİSYONU

Enstitü Yönetim temsilcisi: Doç. Dr. Emrah YILMAZ

Üye 1:  Dr. Öğr. Üyesi Şeyda TAŞAR (Kimya Mühendisliği Bölümü)

Üye 2:  Dr. Öğr. Üyesi Beyda TAŞAR (Mekatronik Mühendisliği Bölümü)

Üye 3:  Öğr. Gör. Dr. Nilay Erdem AYYILDIZ (Yabancı Diller Yüksekokulu)

Üye 4:  Öğr. Gör. Remzi ÇALIŞIR (Rektörlük-TÖMER)

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde çok sayıda yabancı uyruklu öğrenci yer almaktadır. Bu öğrencilerin lisansüstü programlarına yerleştirilmesi ve eğitim öğretimleri sırasında önemli problemler ile ve belirsizliklerle karşılaşılmaktadır. Bu sıkıntıların ortadan kaldırılması ve yabancı öğrenci kalitesinin arttırılması için bu komisyona önemli görevler düşmektedir.

BİLGİ İŞLEM, TANITIM VE İLETİŞİM KOMİSYONU

Enstitü Yönetim temsilcisi: Doç. Dr. Fatih ÖZKAYNAK

Üye 1:  Doç. Dr. Emrah YILMAZ (Matematik Bölümü)

Üye 2:  Dr. Öğr. Üyesi Seçil Tümen AKYILDIZ (Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü)

Üye 3: Arş. Gör. Yılmaz AYDIN (Yazılım Mühendisliği Bölümü)

Üye 4: Fırat Sevgili (Fen Bilimleri Enstitüsü idari personeli)

Fen Bilimleri Enstitü web sayfasının öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimizin daha etkili kullanabileceği bir şekle getirilmesi, enstitümüz bünyesindeki faaliyetlerin otomasyonlar kullanılarak daha basit bir şekilde yapılmasını sağlamak, açılacak sosyal medya hesapları ve yapılacak organizasyonlarla enstitümüze olan ilgiyi arttırmak bu komisyonun görevleridir.