Tez Yazım Kılavuzu

LİSANSÜSTÜ

Tez Yazım Kılavuzu

Elazığ-2013

Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’ne bağlı Anabilim Dallarında hazırlanacak olan Yüksek Lisans, Doktora tezi ve seminerlerinin yazılmasında standardı sağlamak amacıyla tez yazım kılavuzu hazırlanmıştır. Enstitü yönetim kurulunun kararı ile 2009-2010 öğretim yılından itibaren teslim edilecek tez ve seminerlerin bu yazım kılavuzunda belirtilen esaslara göre hazırlanması öngörülmüştür. Bu kılavuzda, bilimsel yazım ilkeleri açık bir şekilde örnek yazılımlar ile birlikte kısa ve öz olarak belirtilmiştir.

Tez Yazım Kılavuzunun bu aşamaya gelmesinde emeği geçenlere teşekkür eder, öğrencilerimize faydalı olmasını dilerim.

Enstitü Müdürü

Tez Yazım Klavuzunu indirmek için tıklayınız ..